معاون امور مدارس سما استان بوشهر ؛

• تاریخ انتشار : 2023/05/20

رسالت معلم به رسالت پیامبر تعبیر و تفسیر شده است

یوسف مردانی کچوئی عنوان کرد : معلمان نقش بسیار مهمی در جامعه دارند و منزلت و تربیت شخصیت انسان در طول حیات در اختیار معلم قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، یوسف مردانی کچوئی معاون امور مدارس سما استان بوشهر گفت : همانطور که که بارها شنیده ایم رسالت معلم به رسالت پیامبر تعبیر و تفسیر شده است چرا که اصل رسالت معلم ، تعلیم و تربیت انسانی است که به او به امانت سپرده شده است.

یوسف مردانی کچوئی با بیان اینکه ، معلم ایمان را بر لوح پاک و ضمیرهای پاک حک می کند و ندای فطرت را بر قلبها جاری می سازد ، افزود ؛ معلمان نقش برجسته ای در انتقال آگاهی به جامعه ایفا می کند و با ایجاد بستر مناسب برای انتقال تجربیات خود به دانش آموزان ، می توانند با اثر بخشی مناسب ، جامعه را در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی هدایت کند.

معاون امور مدارس سما استان بوشهر خاطر نشان کرد :« نسلی که امروز در مکتب تحت تعلیم و تربیت است ، در آینده ای نزدیک می شوند آینه تمام نمای آنچه را فرا گرفته اند و برداشت او می شود چشمه های جاری جریان فکری علم و اخلاق و معرفت و دین که از معلم نشات می گیرد.

یادآورمی شود در پایان مراسم از مدیران ،معلمان مدارس سماو اساتید دانشگاه آزاد اسلامی  استان بوشهر تجلیل به عمل آمد.