دومین جلسه شورای مدیران مدارس سما استان بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2024/04/06

دومین نشست شورای مدیران مدارس سما استان بوشهر با پیگیری مصوبات جلسه‌ی گذشته، ترسیم چشم‌انداز برنامه‌ها و فعالیت‌ها در سال جدید  در دفتر معاونت امور مدارس سما استان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دومین جلسه مدیران مدارس سما استان با حضور  فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان ، فاطمه میرزاده مدیر کل امور مدارس سما بوشهر و مدیران مدارس سما و با طرح موضوع‌های مهم و ترسیم افق‌های پیش‌رو از سوی حوزه معاونت امور مدارس سما استان  برگزار شد .

دکتر فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان  ضمن  تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و ابراز خرسندی از تشکیل این جلسات و هم‌افزایی مدارس سما استان  گفت:

با توجه  به رو به اتمام بودن سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ و تا آغاز سال تحصیلی آینده با همفکری و همراهی و برگزاری جلسات مداوم شورای مدیران  می‌توانیم از ظرفیت کارکنان ،  مدیران ، دبیران و معلمان و مربیان بهره برده و بر اثربخشی فعالیت‌ها و برنامه‌های مدارس سما استان  بپردازیم.

وی ادامه داد ؛ مسئولیت خطیری برعهده مدیران مدارس هم در حوزه تربیتی،آموزشی و پژوهشی می باشد و سازمان سما نیز از مدارس توقعاتی دارد.گزارش برنامه هایی که در مدارس اجرا می گردد به سازمان منعکس شودو در ادامه مقرر شد  مدیران مدارس در سامانه ست به منظور سفارش یکپارچه لباس فرم دانش آموزی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ ثبت نام کنند.

هاشمی بیان کرد:اقدامات و همکاری های لازم جهت برگزاری جشنواره آیین های سرزمین من بصورت استانی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر واقع در شهر عالیشهر  در روز چهارشنبه مورخ ۲۹فروردین ماه انجام شود.

فاطمه  میرزاده مدیرکل مدارس سما بوشهر  نیز در خصوص دستورالعمل اجرای آزمون سنجش بنیه علمی مدارس سما در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ توضیحات لازم را به مدیران مدارس جهت اطلاع رسانی به دانش آموزان ،آماده سازی و اجرای هرچه بهتر در مدارس ارائه کردند .

در این جلسه گزارشی از روند وصول شهریه دانش آموزان توسط سیده لیلا قاسمی زاده کارشناس مالی مدارس ارائه  شد . در پایان جلسه مقرر شد برنامه ریزی های لازم جهت گرامیداشت روز معلم صورت پذیرد  و عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع پسرانه سما بوشهر به عنوان دبیر ستاد روز معلم انتخاب شد.