حضور پرشور کارکنان و دانش آموزان سما استان بوشهر در حمایت از مردم فلسطین

• تاریخ انتشار : 2024/04/06

کارکنان و دانش آموزان سما استان بوشهر در روز قدس با زبان روزه جنایات رزیم غاصب اسرائیل را محکوم کردند.

دکتر فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر در گفت و گو با روابط عمومی سما بوشهر افزود ؛ حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس وظیفه انقلابی ، اسلامی و ایمانی هر مسلمان است.

وی با بیان اینکه حمایت از مظلوم و مقابله با ظالمان و مستکبران یک درس بزرگ است که دانش آموزان ما باید آنرا فرابگیرند، اظهار کرد: یوم الله قدس، به فرمایش حضرت امام خمینی(ره)یک روز جهانی است و فقط اختصاص به قدس ندارد و در واقع روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.

فخرالسادات هاشمی  تصریح کرد: ما با حضور خود در این راهپیمایی عظیم علاوه بر حمایت کردن از مردم مظلوم فلسطین انزجار خود را از تجاوزگران رژیم صهیونیستی که همواره مورد حمایت استکبار جهانخوار و آمریکا است، اعلام می‌کنیم.

معاون امور مدارس سما استان بوشهر خاطرنشان کرد ؛« دانش آموزان و کارکنان سما استان بوشهر  با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس به مستکبران و صهیونیست ها اعلام کردند که در برابر عزت، قدرت، وحدت امت اسلام محکوم به سقوط است.»