با صدور احکامی صورت گرفت ؛

• تاریخ انتشار : 2024/04/11

انتصاب اعضای شورای پژوهشی معاونت امور مدارس سما استان بوشهر

به گزارش روابط عمومی سما استان بوشهر ، معاون امور مدارس سما استان بوشهر با صدور احکامی جداگانه ، اعضای شورای پژوهشی معاونت امور مدارس سما استان بوشهر منصوب کرد.

طی احکامی صادره از سوی معاون امور مدارس سما استان بوشهر ، فاخته ماهینی  عضو هیأت علمی و مدیر گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ، فاطمه میرزاده مدیر کل امور مدارس سما بوشهر ، صاحبه پاکزاد راهبر پژوهشی مدارس سما استان ، ثمینه الماسیان مدیر مجتمع دخترانه سما عالیشهر ، سهیلا خدری راهبر تربیتی مجتمع دخترانه سما بوشهر ، ندا نوذری مدیر دبستان پسرانه سما عالیشهر و عبدالرسول تراکمه مدیر هنرستان فنی و حرفه ای سما عالیشهر به عنوان اعضای شورای پژوهشی منصوب شدند.

فخرالسادات هاشمی بیان کرد ؛ پژوهش شریان حیاتی و پویایی تعلیم و تربیت محسوب می شود لذا نهادینه کردن آن در مدارس سما برای گرایش دانش آموزان به سمت فعالیت های پژوهشی باید تقویت شود و جایگاه  پژوهش در پیشرفت جامعه به اندازه ای اهمیت دارد که باید در دستور کار معلمان، مدیران مدارس سما استان با هدف گسترش و تقویت فرهنگ پژوهش محوری دربین آینده سازان ایران بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد ، برنامه های پژوهشی باید در سنین پایین جامعه مورد توجه باشد تا کودکان و نوجوانان با چگونه فکر کردن و یافتن راه حل برای پاسخ مساله آشنایی پیدا کنند.

هاشمی خاطرنشان کرد ؛ «پژوهش محوری در مدارس موجب می شود تا دانش آموزان مهارت های تفکر همچون و واکاوی تبیین مسائل و آزمون فرضیه ها را بیاموزند

وی یادآورشد: پژوهش های مدرسه ای باید به سمت مساله محوری هدایت شوند به گونه ای که ذهن دانش آموزان درگیر مساله ها شود.

وی تصریح کرد: در زمینه سرعت بخشی و تعمیق طرح های پژوهشی در حوزه معاونت امور مدارس سما استان بوشهر باید توسعه و تقویت پژوهش سراهای دانش آموزی و پژوهشگاه معلمان مورد توجه قرار گیرد تا مرکز ثقل و نقطه ارتباط کارهای تحقیقاتی برای دانش آموزان و معلمان باشد.