همایش شعر و ادب پارسی در دبستان دخترانه سما عالیشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2024/04/29

همایش شعر و ادب پارسی در دبستان دخترانه سما عالیشهر برگزار شد.

همایش شعر و ادب پارسی با حضور معاون امور مدارس  سما استان بوشهر ،  مسئولان و مدیران محلی اعم از امام جمعه، شهردار و اعضا شورای شهر عالی شهر و اعضا هیات علمی گروه ادبیات دانشگاه آزاد اسلامی بوشهرو همچنین شاعر و نویسنده برتر استان جناب دکتر معتمد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر واقع در شهر عالیشهر برگزار شد.

معاون امور مدارس سما استان بوشهر روز در گفت و گو با روابط عمومی سما بوشهر ،  با اشاره به اینکه همایش ادبی دانش آموزان  و آثار ادبی می توانند نیازهای اساسی جامعه ایرانی – اسلامی و فرهنگ غنی را به کودکان انتقال دهند لذا در راستای این مهم ، همایش شعر و ادب پارسی توسط دبستان دخترانه سما عالیشهر برگزار شد .

دانش آموزان در این همایش ،  حافظ خوانی،   سعدی شناسی،  نقل حکایات عبیدزاکانی ، پروین اعتصامی،  شاهنامه خوانی ، خوانش اشعار شاعران معاصر،  سهراب سپهری ، مصطفی رحمان دوست ، نقل اشعار باباطاهر و نظامی گنجوی قرائت کردند.