جشن میلاد حضرت فاطمه زهراء(س) و روز مادر در مدارس سما بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2021/02/03

جشن میلاد حضرت فاطمه زهراء(س) و روز مادر در مدارس سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، همزمان با میلاد ام الائمه ، مراسمی در راستای تجلیل و گرامی داشت مقام مادران در مدارس سما بوشهر برگزار شد.

عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر در این مراسم گفت: روز مادر فقط مربوط به جامعه ي ايراني نيست ،بي شك در جوامع ديگر نيز بودند كساني كه فرهنگ ساز و تاريخ ساز و تاثير گذار در رشد جامعه شان بودند كه آن روز را به عنوان روز زن و مادر نامگذاري كرده اند و در كشور ما نيز اين انتخاب براساس باورها و ارزشهاي جامعه مان صورت گرفته و سالروز تولد دخت پيامبر اسلام حضرت محمد (ص) به عنوان روز مادر و زن انتخاب شده است

مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر با اشاره به جایگاه والایی زن نزد خداوند افزود: حجاب و عفاف حضرت فاطمه (س) نه تنها از موقعیت اجتماعی و حضور ایشان در عرصه های سیاسی کم نکرد بلکه زهرای مرضیه با جدیت تمام به رسالت خویش ادامه داد.

وی خاطرنشان کرد:« حضرت فاطمه زهرا (س) چه در بعد خانوادگی و چه در بعد زندگی اجتماعی ، الگوی کامل یک زن مسلمان است و ضرورت دارد که در را ترویج و گسترش آموزه های اخلاقی و تربیتی ایشان بکوشیم.»