جشن تکلیف ۱۴ دانش آموز دختر دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر به صورت مجازی برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/02/16

جشن تکلیف ۱۴ دانش آموز دختر دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر  به صورت مجازی برگزار شد

جشن تکلیف ۱۴ دانش آموز دختر دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر به صورت مجازی در سامانه یکپارچه نوین آنلاین دانش آموزی(سیناد) با شکوه خاصی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، سیمین حیات داودی مدیر دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر با بیان اینکه جشن تکلیف ۱۴ دانش آموز دختر به صورت مجازی در سامانه یکپارچه نوین آنلاین دانش آموزی (سیناد) برگزار شد  ، اظهار کرد:« هدف از برگزاری این مراسم زمینه سازی و ایجاد آمادگی در دختران به سن تکلیف رسیده برای آغاز دوران تکلیف به شکلی جداب است.»

مدیر دبستان دخترانه سما (۲) بوشهر با بیان اینکه جشن تکلیف ، مرحله جدیدی در زندگی انسان است ، افزود؛ افراد پس از به تکلیف رسیدن باید اعمال و رفتار خود را مطابق روایت اسلامی تنظیم و اجرا کرده و با الهام گرفتن از ائمه معصومین (ع) راه سعادت در زندگی راه پیدا کنند.

سیمین حیات داودی با بیان اینکه دانش آموزان پایه سوم ابتدایی دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر در مراسم جشن تکلیف حضور داشتند ، ادامه داد : این مراس همراه با مداحی و اجرای شعر توسط دانش آموزان انجام شد.