تقدیر مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر از مشاوران و کارکنان آموزشگاه

• تاریخ انتشار : 2021/05/02

تقدیر مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر از مشاوران و کارکنان آموزشگاه

در جلسه ای با حضور مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر و جمعی از کارکنان این مجتمع ، از اقدامات مرکز مشاوره در ارائه خدمات مشاوره ی و روان شناسی تقدیر شد.

به گزارش رورابط عمومی سما ، در ابتدای این جلسه عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر ، ضمن سپاسگزاری از مشاوران این مجتمع ، به بیان ضرورت توجه به سلامت و روان افراد پرداخت و درادامه بر استمرار ارائه ی خدمات ،  به ویژه خدمات در قالب آموزش های روان شناختی ، به خانواده ها تاکید کرد .

بردخونی ضمن گرامیداشت هفته سلامت و روان به تمامی اعضای جامعه روان شناسی و مشاوره ابراز امیدواری کرد : امیدواریم مانند جامعه روان شناسی مثل همیشه در شرایط کنونی  مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به دانش آموزان به نحو مطلوب ایفا کنیم.

لازم به ذکر است در پایان از علی قنواتی مشاوره مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر با اهداء لوح سپاس از ایشان تجلیل به عمل امد.