تجلیل از معلمان مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر به مناسبت پایان سال تحصیلی

• تاریخ انتشار : 2021/05/20

تجلیل از معلمان مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر به مناسبت پایان سال تحصیلی

همزمان با آخرین روز از پایان سال تحصیلی ، با حضور کارکنان و جمعی از معلمان این مجتمع ، از دبیران و  معلمان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر در این مراسم با تقدیر از ایفای نقش فعال آموزشی و تربیتی معلمان در دوران همه گیری کرونا ، گفت : معلمان همواره تلاش کردند تا در روند و کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی نسبت به سال گذشته خللی وارد نشود و این حس مسئولیت ، ستودنی و قابل تقدیر است.

بردخونی اظهار کرد:« معلمی به هر گونه تلاشی که برای هدایت، تکامل و آموزش انسان صورت می‌گیرد، اطلاق می‌شود. از همین روست که معلمین مایه ی حرکت و برکت جامعه هستند و پیامبران، معلم بشر خوانده می‌شوند. دغدغه معلم همواره این است که حیات بشر، بر مدار ارزش‌ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد و هیچ بیگانه ای را مجال تجاوز به فرهنگ ارزشی دین و میهن فراهم نیاید.»

وی همچنین از معلمان ، دانش آموزان ، معاونین پرورشی که در طول یک سال تحصیلی زحمت کشیدند و باعث  پیشرفت این مجتمع شدند تشکر کردند.

گفتنی است ، در این مراسم که با حضور کارکنان و معلمان برگزار شد ، از معلمان با اهداء لوح سپاس تجلیل شدند.