تجلیل از دانش آموزان برتر مسابقات ورزشی مدارس سما استان بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/04/30

تجلیل از دانش آموزان برتر مسابقات ورزشی مدارس سما استان

در آیینی از دانش آموزان برتر مسابقات ورزشی با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر، رسول اسکندری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر ضمن تقدیر و تشکر از این قهرمانان ورزشی اظهار کرد: « امیدواریم که کسب رتبه های برتر این دانش آموزان سماعی محدود به شهرستان و استان نباشد و شاهد کسب رتبه های برتر کشوری در عرصه های آموزشی و قهرمانی ورزشی باشیم.»

رسول اسکندری ادامه داد : تجلیل از این قهرمانان در سطح مدارس شهرستان ، استان و کشور می تواند الگویی برای ترغیب دیگر دانش آموزان در حوزه ورزش باشد تا از این طریق بتوانیم با استعدادیابی ، دانش آموزان بیشتری را در این زمینه وارد و آنها را مورد حمایت خود قرار دهیم.

وی در خصوص اهمیت ورزش و بالندگی روحی دانش آموزان خاطرنشان کرد:« ورزش کرن در دنیای امروز با تکنولوژی های جدید ، زمان زیادی از وقت ما را می گیرند و فعالیت بدنی ما را کمتر می کنند و ضرورت ورزش در یادگیری و سلامت دانش آموزان و برگزاری مسابقات ورزشی اهمیت بیشتری پیدا می کند و ابراز امیدواری کرد با استمرار اینگونه مسابقات و برنامه های پرورشی دانش آموزان مدارس سما ، در آینده نه چندان دور ، شاهد کسب رتبه های برتر دانش آموزان در سطح ملی باشیم.»

در پایان این مراسم ، از دانش آموزانی که توانسته اند در رشته های ورزشی هم در سطح شهرستان ، استان و ملی مقام کسب کردند تجلیل به عمل آمد.