برگزاری جشنواره ((آیین های سرزمین من )) در دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر

• تاریخ انتشار : 2021/01/30

برگزاری جشنواره ((آیین های سرزمین من )) در دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر

همزمان با گرامی داشت دهه فجر ، جشواره آیین های سرزمین من به صورت مجازی در دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، سیمین حیات داودی با بیان تقدیر و تشکر از زحمات عوامل برگزار کننده این جشنواره گفت: برگزاری هرساله جشنواره آیین های سرزمین من به منظور تقویت هویت ایران اسلامی و معرفی آن برای دانش آموزان و نسل های آینده ضروری است.

وی ادامه داد: در این جشنواره سعی کردیم برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با آداب و رسوم اقوام ایرانی و آیین های مردمی((جشنواره آیین های سرزمین من)) با همکاری اولیاء، مربیان و دانش آموزان به معرفی فرهنگ بومی پوشش ، آداب و سنن غذاهای محلی ، برخی صنایع دستی و هنرهای تجسمی برای دانش اموزان احیاء نماییم.

سیمین حیات داودی خاطرنشان کرد:« در این جشنواره دانش آموزان ، کلیپ هایی با موضوعات معرفی فرهنگ بومی ، آداب و سنن ، لباس های محلی ، غذاهای محلی و دست سازهای هنری به صورت مجازی در سامانه یکپارچه نوین آنلاین دانش آموزی(سیناد) به نمایش گذاشتند.»