اجرای جشنواره پلاگینگ (حفاظت از محیط زیست ) در مجتمع دخترانه سما عالیشهر

• تاریخ انتشار : 2022/05/10
  • نظرات : یک دیدگاه

مدیر مجتمع دخترانه سما عالیشهر گفت: جشنواره پلاگینگ (حفاظت از محیط زیست ) با همکاری شهرداری شهر عالیشهر و اداره حفاظت محیط زیست استان بوشهر در فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ؛ ثمینه الماسیان مدیر مجتمع دخترانه سما عالیشهر در حاشیه این جشنواره که در فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد گفت: این جشنواره با همکاری شهرداری شهر عالیشهر و اداره حفاظت محیط زیست استان بوشهر برگزار شد.

وی هدف از اجرای این جشنواره ، آشنایی دانش آموزان به نحوه حفاظت از محیط زیست و نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست و حفظ سلامت جسم و جان دانش آموزان در مدرسه عنوان کرد و افزود : در این جشنواره دانش آموزان ، راهکارهای حفاظت از منابع طبیعی و زیست محیطی و انجام فعالیت بدنی را فرا گرفتند.

الماسیان خاطرنشان کرد :« وظیفه دانش آموزان جلوگیری از ریختن هرگونه زباله در محیط مدرسه و شهر است و این موضوع باید فرهنگ سازی شود تا محیطی با نشاطی داشته باشیم .»