درخشش دانش آموزان مجتمع دخترانه سما عالیشهر در جشنواره نوجوان خوارزمی

• تاریخ انتشار : 2023/07/19
  • نظرات : یک دیدگاه

مریم کریمی آورگانی رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر گفت : دانش آموزان این مجتمع موفق به کسب دو  رتبه برتر استانی شدند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، مریم کریمی آورگانی رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر با ابراز خرسندی از افتخارات بدست آمده اظهار کرد:« دانش آموزان متوسطه اول مجتمع دخترانه سما عالیشهر در نهمین جشنواره نوجوان خوارزمی خوش درخشیدند.»

وی افزود : نهمین دوره جشنواره خوارزمی ویژه دانش آموزان دوره اول متوسطه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در حوزه های علمی ، پژوهشی و تحقیقاتی دروس هفتم ، هشتم و نهم برگزار شد.

رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر بیان کرد ؛ طبق اعلام نتایج برگزیدگان استانی این جشنواره توسطه اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ، دو نفر از دانش آموزان این مجتمع دربین دانش آموزان خلاق و مدارس خاص حایز رتبه برتر استانی شدند.

کریمی آورگانی با اشاره به محوره های برگزاری این جشنواره گفت : این جشنواره در ۱۳ محور ادبیات فارسی ، هنر، برنامه نویسی ، فعالیت های آموزشگاهی ، دست سازه ، زبان انگلیسی ، مناظره علمی ، ریاضی ، قرآن، بازارچه ، تربیت بدنی ، بازی های مهارتی و پژوهش برگزار شد.

وی ادامه داد ؛ غزاله دهقان آزاد و غزل زنده بودی در محور مناظره علمی در بین دانش آموزان خلاق و مدارس خاص موفق به کسب رتبه برتر استانی شدند.

لازم به ذکر است ؛ مرحله کشوری شهریورماه در استان گیلان برگزار خواهد شد.