۱۵ اسفند ماه جاری برگزار می شود؛

• تاریخ انتشار : 2024/02/27

جشنواره دانش آموزی «آیین های سرزمین من» در بوشهر

معاون امور مدارس سما استان بوشهر  از برگزاری جشنواره دانش آموزی آیین های سرزمین من” مدارس سما استان بوشهر  به میزبانی سما واحد بوشهر  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ؛ فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر  در جلسه با مدیران و معاونین مربی پرورشی مدارس سما استان با اعلام این خبر گفت: جشنواره دانش آموزی “آیین های سرزمین من” مدارس سما استان بوشهر ۱۵ اسفند ماه سال جاری به میزبانی سما واحد بوشهر برگزار می گردد.

هاشمی  افزود: جشنواره « آیین‌های سرزمین من» با رویکرد آشنایی فرزندان ایران اسلامی با آداب و رسوم و سنن نیاکان با بررسی زمینه و چگونگی شکل گیری این آیین‌ها برگزار می شود.

وی افزود: واحد های  شرکت کننده در این جشنواره در سه محور مناسبت‌های فرهنگی، اجتماعی و ادبیات بومی،  پوشاک اقوام، بازی‌های بومی‌محلی، هنرهای سنتی، تولیدات بومی و غذاهای محلی در این جشنواره حضور دارند.

هاشمی  با اشاره به همکاری آموزش و پرورش استان بوشهر ،  سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بوشهر  و سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری در برگزاری جشنواره دانش آموزی “آیین های سرزمین من»  دانش آموزان مدارس سما استان بوشهر ،  خاطر نشان کرد: « قرار است این جشنواره در یک روز برگزار شود تا سایر مدارس بتواند از این دستاوردها استفاده کنند و در نهایت امید واریم کار با کیفیت بهتری پیش برود و تمام تلاش خودمان را برای این موضوع خواهیم کرد.»

وی با بیان اینکه سنت و فرهنگ هر آن چیزی بوده که از پدرانمان به ما رسیده است افزود: ما موظف هستیم در کنار توسعه یافتگی و رشد و پیشرفت‌های اقتصادی این سنت‌ها را زنده نگه داشته و حفظ کنیم.

احیای ورزش‌ها و بازی‌های بومی‌محلی در مدارس سما بوشهر

هاشمی  از احیای ورزش‌ها و بازی‌های بومی‌محلی در مدارس سما بوشهر خبر داد و گفت: آشنایی دانش‌آموزان با این بازی‌ها و ورزش‌ها یک امر ضروری تلقی می‌شود.

معاون امور مدارس سما استان بوشهر  تقویت روح و معرفی هویت ایرانی اسلامی، معرفی و بیان اصالت و ماهیت اقوام ایرانی، تقویت همبستگی و هم‌گرایی ملی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی اسلامی، بررسی زمین‌ها و چگونگی شکل‌گیری آیین‌ها، تقویت تفکر پژوهشی، معرفی توانمندی‌های فرهنگی اقوام ایران زمین را از اهداف برگزاری جشنواره استانی «آیین‌های سرزمین من» دانست.

جشنواره استانی «آیین‌های سرزمین من» مدارس سما استان بوشهر   با حضور واحد های سما بوشهر، خورموج، اهرم، دلوار، دیر ، کنگان  به مدت یک  روز  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار می شود.

یادآور می شود ، ثمینه الماسیان به عنوان دبیر حشنواره آیین های سرزمین من معرفی شد.