نمایشگاه پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی در مدرسه دبستان دخترانه سما شهر بوشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2023/11/10

نمایشگاه پیشگیری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی توسط پلیس فتا و با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر در مدرسه دبستان دخترانه سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم  دادگستری استان بوشهر و به نقل از داود دریایی کارشناس این معاونت، در این نمایشگاه از طریق پخش ویدئو کلیپ‌های آموزشی، ارائه پاور پوینت، پخش بروشور و تراکت و تبلیغات محیطی به ارتقاء آگاهی عمومی دانش آموزان در خصوص آسیب‌ها و خطرات فضای مجازی از قبیل وجود بد افزارها، لینک های جعلی در خرید های اینترنتی و حفظ حریم خصوصی افراد پرداخته شد.

موضوع‌ خرید امن اینترنتی، عدم پرداخت بیعانه در این گونه خریدها، تاکید بر تغییر رمزهای اینترنتی بصورت دوره‌ای و استفاده از رمزهای غیر قابل تشخیص از جمله مواردی بود که در این نمایشگاه به دانش آموزان ارائه شد.

در این نمایشگاه، ضمن پرسش و پاسخ با دانش آموزان در خصوص تهدیدات فضای مجازی، به دانش آموزانی که به پرسش کارشناسان پاسخ درست دادند، جوایزی اهدا شد.