نشست هم اندیشی مدیران مدارس سما استان بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2024/02/02

نشست هم اندیشی مدیران مدارس سما استان بوشهر برگزار شد.

نشست هم اندیشی مدیران مدارس سما استان بوشهر  با حضور دکتر فخرالسادات هاشمی سرپرست مدارس سما استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دکتر فخرالسادات هاشمی سرپرست مدارس سما استان بوشهر  در این نشست با تاکید بر استفاده بهینه از امکانات موجود در بروز توانمندی بیشتر بیان کرد:،خیز مدارس سما بوشهر با بهره گیری از مدیران توانمند در سطح مدارس چشمگیر خواهد بود.

وی اظهار کرد : «برای ارتقاء سطح فرهنگی و هنری دانش آموزان، برنامه ریزی مدون برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری صورت پذیرد. »

هاشمی خاطر نشان کرد ،« در اولویت بندی‌های صورت گرفته توسط مجموعه مدیریتی مدارس، ارتقاء سطح کیفی جزء اولین الزامات این مجموعه بوده و در این خصوص و در بخش آموزش و پرورش در دانشگاه آزاد اسلامی، از دو مسیر ارتقای کیفیت برنامه های آموزشی و پرورشی و ارتقاء مدیریت مدارس سما به دنبال ارتقاء کیفیت هستیم.»

سرپرست مدارس سما استان بوشهر  گفت: در ارائه خدمات مطلوب در مدارس سما مشکلات فراوانی وجود دارد که تلاش خواهد شد تا پایان نیمسال تحصیلی جاری این مشکلات مرتفع گردد.