شرکت معلمان و دانش آموزان مدارس سما بوشهر در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

• تاریخ انتشار : 2024/02/11

شرکت معلمان و دانش آموزان مدارس سما بوشهر در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

دانش آموزان و معلمان مدارس سما بوشهردر مراسم جشن چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دکتر فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سما استان بوشهر در حاشیه مراسم جشن چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت ، دانش آموزان و معلمان مدارس سما بوشهر امروز با حضور باشکوه خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن نقش آفرینی کردند.

وی گفت ، در پیروزی انقلاب اسلامی ، در تثبیت انقلاب اسلامی و در هشت سال دفاع مقدس شاهد نقش آفرینی معلمان و دانش اموزان بوده ایم.

معاون  امور مدارس سما استان بوشهر ، تأکید کرد با حضور خوب مردم در راهپیمایی امروز ، پیش زمینه ای برای پرداختن به رویداد ملی انتخابات در ۱۱ اسفند خواهد بود.

یادآور می شود ؛ مراسم راهپیمایی در شهر بوشهر از میدان شهید رئیسعلی دلواری تا ورزشگاه شهید بهشتی برگزار شد و محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور سخنران این مراسم بود.