زنگ شکوفه ها با شعار همه با هم یکصدا ایران مدرسه قوی؛ ایران قوی نواخته شد

• تاریخ انتشار : 2023/09/22

آئین روز شکوفه‌ها با حضور نماینده حقوقی مدارس سما استان بوشهر در روز ۲۹ شهریور در دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سما بوشهر  ، محبوبه احمدی نماینده حقوقی مدارس دخترانه سما استان بوشهر  در این آئین با حضور دانش‌آموزان و والدین آن‌ها با نام خدا و یاد شهدای معزز ایران از شروع مهری پر امید و پرنشاط ابراز خرسندی نموده و بیان کرد: کودکان آیینه‌ی آینده ایران هستند و هر مدرسه یک تصویر از ایران است؛ اگر این کودکان شاد و با امید باشند، آینده ایران هم شاد و با امید خواهد بود.

احمدی با شعار همه باهم یکصدا ایران مدرسه قوی، ایران قوی سال تحصیلی جدید را آغاز کرد و گفت: اگر ایران قوی،  می‌خواهیم، باید بدانیم که از طریق مدرسه قوی این مهم رخ می‌دهد.

وی سپس مشارکت خانواده‌ها با اولیا مدرسه را عامل مؤثری در رشد و تعالی دانش‌آموزان دانست و در پایان این مراسم زنگ شکوفه‌ها توسط نماینده حقوقی مدارس سما نواخته شد.