رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر ؛ کسب جایگاه برتر کشوری در نهمین جشنواره نوجوان خوارزمی

• تاریخ انتشار : 2023/09/22

رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر  از افتخار آفرینی دانش‌آموزان مجتمع دخترانه سما عالیشهر با کسب جایگاه برتر کشوری در نهمین  جشنواره نوجوان خوارزمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، مریم کریمی آورگانی رابط پزوهشی مجتمعع دخترانه سما عالیشهر  با ابراز خرسندی از افتخارات بدست آمده اظهار کرد:« دانش آموزان متوسطه اول مجتمع دخترانه سما عالیشهر در نهمین جشنواره نوجوان خوارزمی مقام اول کشوری را کسب کردند.»

وی افزود : نهمین دوره جشنواره  نوجوان خوارزمی ویژه دانش آموزان دوره اول متوسطه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در حوزه های علمی ، پژوهشی و تحقیقاتی دروس هفتم ، هشتم و نهم برگزار شد.

رابط پژوهشی مجتمع دخترانه سما عالیشهر بیان کرد ؛ طبق اعلام نتایج برگزیدگان استانی این جشنواره توسط وزارت آموزش و پرورش ، دو نفر از دانش آموزان این مجتمع دربین دانش آموزان خلاق و مدارس خاص مقام اول کشوری را کسب کردند.

کریمی آورگانی   با اشاره به محوره های برگزاری این جشنواره گفت : این جشنواره در ۱۳ محور ادبیات فارسی ، هنر، برنامه نویسی ، فعالیت های آموزشگاهی ، دست سازه ، زبان انگلیسی ، مناظره علمی ، ریاضی ، قرآن، بازارچه ، تربیت بدنی ، بازی های مهارتی و پژوهش برگزار شد.

وی ادامه داد ؛ غزاله دهقان آزاد و غزل زنده بودی در محور مناظره علمی در بین دانش آموزان خلاق و مدارس خاص موفق به کسب مقام اول کشوری شدند.