برگزاری آیین نواختن زنگ استکبارستیزی در دبستان دخترانه سما ۱بوشهر

• تاریخ انتشار : 2021/11/04

آیین نواختن زنگ استکبار ستیزی و غبارروبی گلزار شهدا در دبستان دخترانه سما۱ بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، آیین زنگ استکبار سیتزی با حضور دانش آموزان ، معلمان و کارکنان به صورت نمادین و با رعایت دستورالعمل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر برگزار شد.

خیرالنساء محمدی یوسف نژاد مدیر دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان اظهار کرد:« استکبارستیزی را باید محوری ترین مفاهیم موجود در اندیشه و گفتمان امام خمینی (ره) دانست.»

وی افزود: دانش آموزان نقش مهمی در آینده کشور دارند و آن هم با درس خواندن ، تلاش و کوشش ،آینده خود و سرزمین شان را می سازند.

در پایان این مراسم با حضور دانش آموزان در گلزار شهدای شهر بوشهر و غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا ، یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.