طرح سنجش سلامت دانش آموزان در دبستان پسرانه مجتمع پسرانه سما بوشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/03/10

طرح سنجش سلامت دانش آموزان در دبستان پسرانه مجتمع پسرانه سما بوشهر برگزار شد

با دعوت از کارشناس فوریت های پزشکی طرح سنجش سلامت دانش آموزان (کوچ) به صورت آنلاین در سامانه سیناد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، سید محمد جواد موسوی کارشناس فوریت های پزشکی با اشاره به تأثیر کرونا بر سلامت اجتماعی دانش آموزان اظهار کرد:« با همه تمهیدات ویزه مدارس برای مبارزه با کرونا ، بازگشایی مدارس می تواند تأثیر قابل توجهی بر شاخص های سلامت روان کودکان بگذارد.»

این کارشناس با بیان اینکه سلامت اجتماعی به چهار بعد سلامت اجتماعی ، روانی و معنوی تقسیم می شود عنوان کرد : تعامل موثر و سازنده والدین و دانش آموزان به میزان قابل توجهی می تواند به سلامت اجتماعی دانش آموزان کمک کند ، باید بدانیم که در روزهای سخت کرونایی مهمترین منبع سلامت اجتماعی ارتباط والدین با فرزندان است.

تضمین سلامت دانش آموزان و رعایت اجرای طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان با هدف جلوگیری از بیماری زمینه ای در دوران شیوع بیماری کرونا یکی از مهمترین مواردی بود که موسوی بر ضورت آن تأکید کرد و گفت: به نظر می رسد آموزش مجازی می تواند راهکار موثری برای کاهش شیوع بیماری باشد ، البته باید آموزش ها به صورت یکسان انجام شود تا تبعات مشکل ناشی از بیماری کرونا به حداقل برسد.

در این کارگاه آموزشی دانش آموزان با دستگاه گردش خون و نحوه کار کردن قلب و سلامت و بهداشت قلب توسط سید محمد جواد موسوی کارشناس فوریت های پزشکی آموزش دیدند و به سوالات دانش اموزان پیرامون بهداشت و سلامت بدن پاسخ داده شد.

یادآور می شود این کارگاه با همکاری مدرسه و منیزه فراشبندی آموزگار پایه چهارم دبستان برای دانش آموزان برگزار شد.