اسکندری عنوان کرد؛ وضعیت مطلوب در مدارس ارتقای کیفیت آموزشی مدارس و کیفیت خدمات آموزشی می باشد.

• تاریخ انتشار : 2021/09/14

اسکندری عنوان کرد؛

وضعیت مطلوب در مدارس ارتقای کیفیت آموزشی مدارس و کیفیت خدمات آموزشی می باشد.

اولین جلسه شورای معلمین مجتمع پسرانه سما بوشهر در سال تحصیلی جدید  با حضور دکتر رسول اسکندری سرپرست معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دکتر رسول اسکندری سرپرست  معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر ، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید عنوان کرد: اولین دغدغه ما برای رسیدن به موفقیت و وضعیت مطلوب در مدارس، ارتقای کیفیت آموزشی مدارس و کیفیت خدمات آموزشی می باشد. ما با همکاری مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر از هیچ گونه خدماتی جهت رسیدن به این دو مهم کوتاهی نخواهیم کرد.

وی افزود:  وظیفه ما صرفا بحث آموزش نیست بلکه بحث تربیتی دانش آموزان بسیار مهم است. اگر بتوانیم این دو مهم را فراهم نماییم و تبدیل به مدارس برتر شویم میتوانیم دانش آموزان بیشتری جذب نماییم و شرایط بهتری برای دبیران، اولیا و دانش آموزان مهیا کنیم.

سرپرست معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما خاطرنشان کرد:« وقتی کیفیت آموزشی بالاتر باشد بازخورد بهتری خواهیم داشت»

عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر خطاب به معلمان بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور آموزش در مهرماه به صورت آنلاین  و از طریق  سامانه سیناد خواهد بود. سیستم ها بروزرسانی شده اند‌. کلاس های درس را آذین بندی کنید و برنامه هفتگی خود را به اولیا ارایه دهید.

بردخونی افزود: سعی کنید همراه با  آموزش آنلاین دروس، برنامه های شاد و متنوعی برای دانش آموزان داشته باشید تا کلاس درس جذاب تری برای دانش آموزان فراهم نمایید.

مدیر مجتمع پسرانه سما گفت: گزارش عملکرد ماهانه خود را به مدرسه تحویل دهید تا ما در مدرسه ضبط و نگهداری نماییم و به معاونت سما و آموزش و پرورش ارایه دهیم.

در پایان این جلسه،  نحوه تدریس  در سامانه  سیناد به دبیران و معلمان آموزش داده شد.