اسکندری؛ همه تلاش خود را جهت رسیدن به اهداف والای آموزش و پرورش دانش آموزان، بکار خواهیم گرفت.

• تاریخ انتشار : 2021/09/25

دانش آموزان کلاس اول مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر همزمان با سراسر کشور اولین روز ورود به مدرسه را جشن گرفتند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ؛ رسول اسکندری سرپرست  معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر در حاشیه این مراسم و در جمع دانش آموزان و اولیاء ، ضمن آرزوی موفقیت و سربلندی برای دانش آموزان خاطرنشان کرد:« ما همه تلاش خود را جهت رسیدن به اهداف والای آموزش و پرورش دانش آموزان بکار خواهیم گرفت و آماده دریافت نظرات و پیشنهادات ارزنده معلمان، دانش آموزان و اولیا خواهیم بود.»

اسکندری اضافه کرد ، ما دو هدف بزرگ را در مدارس دنبال می کنیم ، یکی آموزش و دیگری پرورش ،

درابتدا این مراسم نیز عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع پسرانه سما، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: «ما تمام سعی و تلاش خود را جهت جذب دبیران جوان، پرتلاش و ساعی بکار گرفته ایم.»

وی افزود: مجتمع پسرانه سما از پایه پیش دبستانی تا دیپلم پذیرای دانش آموزان عزیز می باشد.

عبدالخالق بردخونی عنوان کرد: از ابتدای تأسیس مجتمع پسرانه تاکنون  توانسته ایم با جذب اعتماد اولیا،  پذیرای دانش آموزان زیادی در این مجتمع باشیم.

در پایان دانش آموزان بعد از نواختن زنگ آغار سال تحصیلی توسط سرپرست معاونت آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر و دریافت جوایز خود، با عبور از زیر  قرآن کریم  وارد کلاس درس شدند.