چهارمین جلسه شورای معلمان دبستان دخترانه۱ برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2021/01/24

چهارمین جلسه شورای معلمان دبستان دخترانه۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما ، چهارمین جلسه شورای معلمان دبستان دخترانه ۱ سما بوشهر با هدف بررسی وضعیت آموزشی ، همفکری در مورد نقاط قوت و ضعف کلاس های آنلاین برگزار شده در چهارماه اول سال تحصیلی جدید وبررسی مسائل آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل بهداشتی در مدرسه برگزار شد.

در این جلسه پس از صحبت های مقدماتی مهین پورسینا مدیر مدرسه در مورد مسائل جاری مدرسه ، بررسی ابلاغیه اداره آموزش و پرورش  در خصوص سناریوهای بازگشایی مدرسه و نحوه برنامه ریزی دقیق بر مبنای این ابلاغیه ، برنامه ریزی جهت دیدار معلمان با اولیاء از طریق سامانه سیناد و به صورت ویدئوکنفرانس و تولید محتوای آموزشی پرداخت. و پس از آن همکاران به بیان مسائل و مشکلات موجود و ارائه راه حل ها پرداختند.

یادآور می شود در این خصوص جلسه ای با اولیاء دانش آموزان کلاس اول و دوم به صورت آنلاین در سامانه سیناد برگزار شد و از اولیاء نظرسنجی به عمل آمد.