معاون امور مدارس سما استان بوشهر :

• تاریخ انتشار : 2024/06/08

تشکیل کمیته جذب برای ارزیابی معلمان حق التدریس مدارس ضروری است.

معاون امور مدارس سما استان بوشهر ، برگزاری کمیته جذب را برای ارزیابی و جذب معلمان  حق التدریس مدارس لازم و ضروری است.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، فخرالسادات هاشمی در جلسه شورای راهبردی معاونت امور مدارس سما استان بوشهر با توجه به تأکید مسئولان  معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و سخنان مقا م معظم رهبری گفت :« حضرت آقا تأکید بر پیاده سازی الگوی مدرسه داری اسلامی و به تبع آن الگوی جامعه اسلامی دارند و می فرمایند ، این هدف ماست که حیات طیبه را برای خودمان فراهم کنیم و به سمت جامعه اسلامی حرکت کنیم و درواقع سند توسعه یک کلیت است و بند بند آن احتیاج به برنامه دارد»

وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی رکن اصلی در نظام آموزشی هرکشور محسوب می شود ، اظهار کرد :« امکانات ، تشکیلات و قانون مناسب بدون نیروی انسانی توانمند به نتیجه مطلوب نمی رسد و باید حساسیت خاصی در به کارگیری نیروی انسانی در مدارس داشته باشیم.

هاشمی افزود ؛ ارزیابی معلمان مطابق با دستورالعمل شرایط و مراحل انتخاب و به کارگیری معلمان حق التدریس مدارس صادره از معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و سند چشم انداز وزارت آموزش و پرورش و با هدف ارتقای سطح کیفی مدارس سما اجرا می شود و همه معلمان متقاضی تدریس در مدارس سما از سوی کمیته دعوت شده و مورد ارزیابی مختلف ومطابق اهداف کلان سازمانی قرار خواهند گرفت .

فخرالسادات هاشمی تبیین کرد : با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در سال ۱۴۰۳ براساس دستورالعمل ، ارزیابی معلمان مدارس سما قبل از شروع سال تحصیلی جدید انجام می شود.