معاون امور مدارس سما استان بوشهر ؛

• تاریخ انتشار : 2023/05/14

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، یوسف مردانی کچوئی معاون امور مدارس سما استان بوشهر در بازدید از نمایشگاه  طرح جابر بن حیان دبستان دخترانه سما ۲ بوشهر گفت: در طرح جابر بن حیان دانش آموزان توانمند ، خلاقیت ها و ایده های جدیدشان را ارائه می دهند.

یوسف مردانی کچوئی با بیان اینکه ، هدف از برپایی نمایشگاه ، پیشرفت و رشد دانش آموزان است ، افزود : یکی از هدف های مهم نظام تعلیم و تربیت ایجاد روحیه خلاق در دانش آموزان و تربیت نسلی پژوهشگر است و برای اجرای این امر مهم و مشارکت دانش آموزان در طرح های پژوهشی باید از طریق نظام تعلیم و تربیت ، آموزش های به دانش آموزان ارائه شود.

وی اضافه کرد: طرح جابر با هدف توانمند سازی دانش آموزان و تربیت نسلی پژوهشگر و خلاق با برپایی نمایشگاه و به نمایش گذاشتن دستاوردهای پژوهشی و هنری دانش آموزان اجرا می شود.

یادآور می شود ، نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزان دبستان دخترانه سما ۲ با حضور مسئولین آموزش و پرورش شهرستان بوشهر در معرض بازدید عموم قرار گرفت.