معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می کند: * جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه *

• تاریخ انتشار : 2020/11/18

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می کند:

* جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه *

ویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی

* موضوعات محوری جشنواره*
۱. حماسه دفاع مقدس ۳۱ شهریور
۲. اربعین حسینی ۱۷ مهرماه
۳. حماسه ۱۳ آبان روز تسخیر لانه جاسوسی
۴.حماسه ۱۶ آذر روز دانشجو
۵.حماسه ۹ دی برائت از فتنه
۶. شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی
۷.حماسه ۲۲ بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی
لازم بذکر است در این جشنواره بهتر است توجه ویژه ای به مناسبت های بومی و استانی نظیر:
❄️ شهدای شاخص استانی مانند: شهید نادر مهدوی در هفته دفاع مقدس یا روز شهید
❄️توجه ویژه به سرداران شهید استان بوشهر در ۷مهرماه بمناسبت روز بزرگداشت فرماندهان شهید دفاع مقدس
❄️ شهید رئیسعلی دلواری در ۱۲شهریورماه بمناسبت روز مبارزه با استعمار انگلیس و سالروز شهید رئیسعلی دلواری
❄️ روز بوشهر در ۱۸اسفندماه
❄️ روز ملی خلیج فارس در ۱۰اردیبهشت
شود.
هشتگ #ازحماسهتاحماسه و #دانشگاهآزاد_اسلامی زیر هر پست، فراموش نشود.

۱. دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را به نحوی که واحد دانشگاهی اطلاع‌رسانی می‌کند ثبت نمایند.

۲.از زمان ثبت شرکت در جشنواره انتشار حداقل ۵ پست از آغاز مناسب تا مناسبت بعدی (اعم از یادداشت، پادکست کلیپ و …) در موضوعات محوری جشنواره است.

۲. افرادی که تعداد پست های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

۴.کانال ها، صفحه ها و پست ها از جهت محتوایی، هنری، تعداد بازدید، تعداد با زنشر و … توسط داوران و گروه های دانشگاهی مورد. ارزیابی قرار می‌گیرند.

۵ ارزیابی در سه سطح واحد/ مرکز استان و ملی می‌باشد و به برندگان در هر سه سطح جوایز ارزنده تعلق خواهد گرفت.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه www.farhangi.iau.ir مراجعه کنید.
جوایز واحدی / مرکز: تخفیف شهریه برای مراکز و واحدهای کوچک حداکثر به تعداد ۳ نفر در واحدهای متوسط و بزرگ به تعداد ۵ نفر و در واحدهای بسیار بزرگ و جامع به تعداد هر نفر به میزان ۱۵٪ می باشد.
جوایز استانی: حسب تایید شورای فرهنگی به میزان حداکثر سه نفر و سقف مبلغ آن ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال میباشد.
جوایز کشوری:
نفر اول: تندیس جشنواره_ لوح تقدیر جشنواره _کارت هدیه به مبلغ۳۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال
نفر دوم: تندیس جشنواره_ لوح تقدیر جشنواره_ کارت هدیه به مبلغ نفر۲۰/۰۰۰/۰۰۰ریال
نفر سوم: تندیس جشنواره_ لوح تقدیر جشنواره_ کارت هدیه به مبلغ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ریال

* مقررات ارسال آثار جشنواره*
علاقه مندان برای شرکت در جشنواره می بایست آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند مانند (بلهی، ایتا سروش و ثابت اینستاگرام و غیره منتشر کند در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال های مربوطه باید از هشتگ های(#از_ حماسه_ تا_ حماسه) و (# دانشگاه_ آزاد_ اسلامی) استفاده گردد. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتک مناسب نیز درج گردد: (مانند # از حماسه_ تا_ حماسه #سردار_ حاج_ قاسم_ سلیمانی #دانشگاه_ آزاد_ اسلامی) در وب سایت های تولید محتوا و وبلاگ ها نیز از tag های مربوط برای سهولت جستجو استفاده شود.

۵٫ شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی (@hamasefarhangi)
را نیز زیر پست هایشان الصاق (tag) کنند

لطفا لینک کانال، گروه، صفحه اينستاگرام یا …. خود را به شماره