مراسم نمادین جشن نیکوکاری در مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/03/08

مراسم نمادین جشن نیکوکاری در مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر برگزار شد

مراسم جشن نیکوکاری با هدف کمک به دانش آموزان و نیازمندان در آستانه سال نو در مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، مهربانو کریمی مدیر مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر در آیین برگزاری جشن نیکوکاری  که به صورت نمادین در مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر برگزار شد گفت: جشن نیکوکاری همه ساله در این مجتمع با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ اخلاق و نوعدوستی برگزار می شود ، افزود: خدمت به دیگران و نیازمندان جامعه از نعمت های الهی است که خداوند در اختیار ما گذاشته و باید همواره از این نعمت در راستای رفع نیاز جامعه اقدام کرد.

مدیر مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر بر لزوم ترویج فرهنگ کمک به همنوع به عنوان یکی از آموزه های ناب اسلامی در جامعه بویژه در بین نسل نوجوان و جوان تأکید کرد و گفت: نیکوکاران با پرداخت نذورات و هزینه های تحصیلی دانش آموزان نیازمند به آنها برای رشد و موفقیت شان کمک می کنند.

مهربانو کریمی خاطرنشان کرد: « روح عاطفه و مهر در همه مردم ایران وجود دارد و دانش آموزان و فرهنگیان نیز به عنوان عضوی از این جامعه همواره در عرصه های مختلف انقلاب حضور و تأثیرگذارند.»