سومین جلسه شورای معلمان و انجمن اولیاء و مربیان مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2020/12/07

به گزارش روابط عمومی سما  ، عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر گفت: آموزش آنلاین نیازمند برنامه ریزی های منسجم تری برای رسیدن به کیفیت برنامه های آموزشی می باشد ، اما آنچه که ارزش این آموزش ها را آشکار می کند استمرار و تداوم آموزش در شرایط کنونی جامعه است.

وی ادامه داد: اولیای محترم دانش آموزان در همراهی  هدفمند خود ، بویژه در خصوص برگزاری کلاس آنلاین ، اجرای طرح های تربیتی ، تصمیم گیری ، برنامه ریزی و ارزشیابی از برنامه ها و اقدمات فرآیند تربیت باید مشارکت فعال داشته باشند و آنچه مسلم است شرایط موجود باعث ضرر و زیان به بسیاری از افراد شده است و بر همه ما واجب است که در این شرایط بحرانی حامی یکدیگر باشیم و نقش حمایتی خود را فراموش نکنیم.

مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما خاطر نشان کرد:« دبیران و معلمان محترم کوشیدند تا خلاء موجود در حد توان در دوره مجازی پوشش داده و نیاز آموزشی با آموزش آنلاین مرتفع کنند ، و از تلاش های بی وقفه همکاران تشکر و قدردانی کرد.»