سمینار فن بیان و آیین سخنوری در شهر جدید عالیشهر برگزار شد

• تاریخ انتشار : 2021/11/15

سمینار فن بیان و آیین سخنوری با رویکرد کنترل ترس و استرس در سخنرانی در سالن جلسات مجتمع فرهنگی و هنری آفتاب عالیشهر برگزار شد‌.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، سمینار فن بیان و آیین سخنوری با حضور حسین دهقان مجری توانمند استان، دارنده دیپلم افتخار چکاوک سیمین، میکروفن طلایی و مجری برتر کشور در شهر جدید عالیشهر برگزار شد.

در این سمینار که با حضور دانش آموزان ، اولیا ، کادر مجتمع دخترانه سما  عالیشهر برگزار شد به تفاوت بین اضطراب و استرس ، عوامل استرس زا و اضطراب آور، استراتژی هایی برای غلبه بر استرس هنگام سخنرانی ، نشانه های اضطراب هنگام سخن گفتن اشاره شد .

گفتنی است این سمینار به همت دفتر توسعه اجتماعی شرکت عمران شهر جدید عالیشهر و با همکاری کانون فرهنگی و هنری عصر ظهور مسجد النبی (ص) و مجتمع دخترانه  سما عالیشهر صورت گرفت و مدیر،معاونان،معلمین و دانش آموزان نیز در این دوره حضور داشته و در پایان به کارآموزان،گواهینامه آموزشی توسط دست اندرکاران اهدا گردید.