در مراسمی با حضور دبیر شورای سیاستگذاری سما استان بوشهر صورت گرفت؛ تجلیل از مربیان نمونه و برگزیدگان کشوری

• تاریخ انتشار : 2021/05/04

در مراسمی با حضور دبیر شورای سیاستگذاری سما استان بوشهر صورت گرفت؛

تجلیل از مربیان نمونه و برگزیدگان کشوری

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، باقر کریمی دبیر شورای سیاستگذاری سما استان بوشهر در نشست مدیران مدارس سما استان بر اهمیت و لزوم تقدیر و تجلیل از برگزیدگان مربیان نمونه کشوری تأکید کرد.

باقر کریمی در نشست مدیران مدارس سما استان بوشهر بر قدردانی از زحمات مربیان پیشتاز در شرایط سخت فعالیت مجازی در دوران کرونا تأکید کرد و افزود: مربیان پیشتاز ، به دانش آموزان درس همدلی و همفکری و همکاری می دهند و این تدریس عملی زندگی اجتماعی است .

کریمی به اهمیت تداوم فعالیت های دانش آموزی در شرایط تعطیلی مدارس اشاره کرد و گفت: هر مربی دانش آموزان علاقمند را جهت آموزش مهارتهای اختصاصی انتخاب کرده و مربیان مجرب ، آموخته هایشان را به مربیان جدید انتقال دهند.

در پایان این مراسم از فاطمه عارف زاده مدرس مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر به عنوان  مربی برگزیده کشوری و از سکینه بیژنی مربی پرورشی مجتمع آموزشی دخترانه سما بوشهر به عنوان مربی پیشتاز نمونه کشوری تجلیل شد.