درخشش دانش آموز مجتمع دخترانه سما بوشهر در جشنواره «داستان کوتاه (قصه خانواده من)»

• تاریخ انتشار : 2022/08/04

پریماه زال زاده دانش آموز مجتمع دخترانه سما بوشهر به عنوان نامزد دریافت جایزه دومین جشنواره داستان کوتاه (قصه خانواده من ) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، دومین دوره جشنواره داستان کوتاه «قصه خانواده من» با موضوع «من و پدربزرگ و مادربزرگم» و «من و برادر و خواهرم» توسط فرهنگسرای خانواده برگزار شد.
۲۰۸ اثر از سراسر کشور ازجمله( آذربایجان شرقی، اردبیل، بوشهر، تهران، اصفهان، همدان، فارس، چهارمحال بختیاری (روستای سامان)، گیلان، لرستان، زنجان، قم، خوزستان، گلستان، کرمانشاه، کردستان، هرمزگان (روستای اسلام آباد رودان)، خراسان رضوی، مازندران، البرز، یزد، خراسان شمالی) به دفتر این جشنواره رسیده است که شامل ۱۳۲ اثر در بخش کودک و ۷۶ اثر در بخش نوجوان است.

آثار دریافتی به این جشنواره توسط «محمدرضا شمس» (نویسنده، مترجم و فعال حوزه کودک و نوجوان)، «پروین پناهی» نویسنده، منتقد و داور جشنواره‌های ادبی و «آتُسا شاملو» (نویسنده کودک و نوجوان، مدرس دانشگاه و نمایش‌نامه نویس) داوری شد و برندگان نهایی روز چهارشنبه ۹ شهریور طی مراسمی در سالن نمایش فرهنگسرای خانواده معرفی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی ، در بخش نوجوان ، پریماه زال زاده دانش آموز پایه هفتم مجتمع دخترانه سما بوشهر  با اثر  «میهمان من و برادرانم » به عنوان نامزد دریافت جایزه  دومین جشنواره داستان کوتاه (قصه خانواده من ) معرفی شد.