دانش آموز مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر به اردوی تیم ملی نوجوانان والیبال دعوت شد.

• تاریخ انتشار : 2022/08/04

علیرضا صفری هولاری دانش آموز پایه دهم علوم انسانی مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر پس از پایان روند صحت سنجی در ناحیه استان فارس ، در پست لیبرو به مرحله پایانی گزینش اردوی تیم ملی دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، تست گیری (صحت سنجی) متقاضیان حضور در تیم ملی والیبال نوجوانان از دهم تا دوازدهم مردادماه با حضور استان های اصفهان ، یزد ، مازندران ، کهگیلویه و بویراحمد ، بوشهر ، همدان و استان فارس ، در شهر شیراز  برگزار شد. که در مجموع ۴۰ نفر در تمام پست ها به مرحله پایانی اردوی تیم ملی والیبال نوجوانان دعوت شدند.

مرحله پایانی گزینش بازیکنان تیم ملی والیبال نوجوانان با حضور محمد وکیلی سرمربی تیم ملی والیبال نوجوانان در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد.