جشن میلاد پیامبرگرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) در مدارس سما بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2021/10/24

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ،  همزمان با خجسته میلاد باسعادت پیامبرگرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، مراسم جشنی با حضور عاشقان اهل بیت(ع) و دانش آموزان بسیجی در مجتمع دخترانه و دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر  برگزار شد.

مجتمع دخترانه سما بوشهر

مهربانو کریمی مدیر مجتمع دخترانه سما بوشهر ضمن سخنانی در خصوص شخصیت و سیره حضرت رسول اکرم (ص) گفت : حضرت محمد (ص) پیامبر خوبی ها ، مهر و محبت نه تنها برای مسلمانان جهان بلکه برای تمامی مردم جهان است که هفته وحدت نیز از میلاد با سعادت ایشان نشات گرفته است.

از دیگر برنامه های این مراسم معنوی می توان به زیارت حضرت محمد(ص)، مولودی خوانی ، در خصوص هفته وحدت و پذیرایی از حاضرین اشاره کرد.

و در انتهای این مراسم ، با مصاحبه صدا و سیمای مرکز بوشهر از مهربانو کریمی مدیر مجتمع دخترانه سما بوشهر در خصوص هفته وحدت و ارج نهادن به این مهم به پایان رسید .

دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر

جشن باشکوهی که به همت امور پرورشی با حضورکارکنان و معلمان در نمازخانه دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر   برگزار شد،

خیرالنساء محمدی یوسف نژاد مدیر دبستان ، طی سخنانی ضمن تبریک میلاد پر برکت حضرت محمد (ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) بنیانگذار مذهب تشیع، با اشاره به ابعاد شخصیت وجودی پیامبر عظیم الشان اسلام، پیرامون زندگی آن حضرت مطالبی را بیان داشت.

مداحی ، مدیحه سرایی و مولودخوانی از دیگر برنامه های این مراسم بود.