جشن بهار و عید سعید باستانی نوروزدر مجتمع دخترانه سما بوشهر

• تاریخ انتشار : 2021/03/13

جشن بهار و عید سعید باستانی نوروزدر مجتمع دخترانه سما بوشهر

جشن بهار و عید سعید باستانی نوروز، با همکاری و مشارکت دانش آموزان ، اولیاء، دبیران و پرسنل ، آیین سفره آرایی هفت سین نوروز در مجتمع دخترانه سما بوشهر  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ،جشن نوروز از جمله جشن های سنتی و باستانی ایران است که هر سال با تمام شدن فصل زمستان و آغاز شدن بهار در سراسر ایران برگزار می شود.این مراسم باستانی نزد تمامی ایرانیان در تمام جهان و از اهمیت زیادی برخوردار است و آن ها در هرجای این کره خاکی باشند نوروز را جشن می گیرند.این مراسم در ایران رنگ بود دیگری دارد و همیشه با تازگی و عشق و امید به آغاز همراه است.

به همین مناسبت ، امروز شنبه مورخ بیست‌و سوم اسفند سال ۱۳۹۹  در آستانه فرا رسیدن سال جدید در مجتمع آموزشی دخترانه  سما بوشهر  نیز مانند سراسر ایران جشن نوروز با همکاری دانش آموزان ، اولیاء ، کادر مدرسه و معلمین محترم بصورت نمادین برگزار شد.