تشکل های دانش آموزی مدارس سما بوشهر حمایت از مظلومان در راهپمیای روز قدس بودند.

• تاریخ انتشار : 2022/04/29

همزمان با سراسر کشور راهپیمایی در نقاط مختلف استان بوشهر با حضور پرشور دانش آموزان سماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر  ، رسول اسکندری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر در حاشیه برگزاری راهپیمایی روز قدس گفت: اعضای تشکل های دانش آموزی ، مریبان و خانواده آنان از پیشگامان در راهپیمایی روز قدس برای حمایت از همه مظلومان عالم به تبعیت از امام خمینی (ره) در راهپیمایی روز قدس امروز بودند.

رسول اسکندری در گفت و گو با خبرگزاری آنا از بوشهر با حضور حداکثری دانش آموزان در راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار کرد «همه ما با هدف نگه داشتن روز جهانی قدس به عنوان محور وحدت جهان اسلام ، غزه و یمن در این راهپیمایی با شکوه شرکت کردیم.

در بوشهر راهپیمایی روز جهانی قدس از مسجد توحید تا مصلای این شهر برگزار شد و مردم با سردادن شعارهای مختلف حمایت خود را از  مردم فلسطین به نمایش گداشتند.