بزرگترین محفل انس با قرآن دانش آموزی در حسینیه ثارالله بوشهر برگزار شد.

• تاریخ انتشار : 2023/04/19

همزمان با مدارس کل کشور ، بزرگترین محل انس با قرآن ویژه دانش آموزان و با حضور دانش آموزان مجتمع دخترانه سما بوشهر در حسینیه ثارالله بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، علی موحدی مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر در حاشیه این مراسم با بیان اینکه اصل و اساس دشمنی آمریکا و جهان استکبار با قرآن و آموزه های سعادت بخش آن است ، گفت : تأسی و عمل به قرآن کریم ، بهترین راهکار برای شکست دشمن در جنگ ترکیبی و اعتقادی است .

موحدی افزود : دشمن در جنگ ترکیبی با هدف تضیف و تخریب بنیان های اعتقادی نسل جوان و نوجوان، به دنبال کم رنگ کردن حجاب و عفاف در جامعه است .

وی ترویج دین گریزی و دین ستیزی راهبرد دشمن در فتنه جدید را بیان کرد و ادامه داد : راه سعادت دنیوی و اخروی ، پیروی از قرآن کریم و اهل بیت به عنوان یادگارهای ارزشمندی نبی مکرم اسلام (ص) است.

موحدی با اشاره به اهمیت احترام به والدین و معلم اظهار کرد:«  نه تنها قرآن و ادای نماز در ماه رمضان دارای ثواب هزار برابری است بلکه همه کارهای نیک مثل احترام به پدر و مادر ، تکریم والدین و نوع دوستی نیز این چنین پاداش بزرگی دارد.»

در پایان این مراسم از دانش آموز ستایش دوستدار نفر برتر مسابقات قرآن و عترت تجلیل به عمل آمد.