• تاریخ انتشار : 2020/12/29

برگزاری کرسی آزاد اندیشی دانشجویی با محوریت ﺷﺎﻏﻞﺑﻮدن زﻧﺎنﺑﻪﺑﻨﯿﺎنﺧﺎﻧﻮادهﻟﻄﻤﻪ وارد ﻣﯽﮐﻨﺪ  در آموزشکده سما بوشهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سما ،   این جلسه  با حضور دانشجویان در قالب دو گروه موافق و منتقد موضوع که داور این جلسه دکتر قدیر خواجه پورمدیرفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر و مجری جلسه سرکارخانم مشهدی از اساتید آموزشکده فنی وحرفه ای سما بوشهر بود برگزار شد. مجری جلسه زهرا مشهدی ضمن خیر مقدم به داور جلسه و همچنین تسلیت شهادت بانوی دوعام حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت ایام الله ۹ دی ماه و معرفی دو گروه موافق و منتقد جلسه را به دکترخواجه پورواگذار کردند. خواجه پور ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) و  گرامیداشت ایام الله ۹ دی ، و باتوجه به نزدیک شدن به سالگرد شهادت سردار دلها سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مهندس ابومهدی یاد و خاطره ایشان را نیز گرامی داشتند وبیان نمودند که دربیان رهبری شهادت سردار سلیمانی از روزهای ماندگار است که باید به عنوان یک نقطه تاریخی در ذهن مردم بماند. چرا که اگر از ذهن مردم برود ممکن است مردم فریب رنگ و لعاب استکبار بخورند و دچار مصیبتهای قبل شویم. در ادامه قدیر خواجه پور بیان داشتند نکته اساسی در خصوص کرسی آزاد اندیشی ارتباط متقابل و تضارب افکار می باشد و بتوانیم به بعضی از خصوصیات سخن گفتن ، تفکرکردن و نظریه پردازی، تقابل نظریات و تحمل نظرات و مفاهیم اینچنینی از جهت تربیتی دست پیدا کنیم. و در این فضا یک نوع شناخت و یادگیریث اتفاق می افتد و آنچه  مهم است که دراین فضا یک سری مسائل از نظرتربیتی و شناختی در واقع به معنای رفتاری یاد بگیریم و بدانیم چگونه در محیط های اجتماعی وبیرون از دانشگاه و یا حتی در دانشگاه بتوانیم در مقابل صحبت دیگران ودر مقابل افکار مختلف نقد کنیم، تحلیل و تفکر کنیم. در ادامه به موضوع مورد نظر پرداخته شد و درابتدا گروه موافق نظرات خود را بیان نمودند و در مقابل گروه منتقد به نقد پرداختند و باداوری دکترخواجه پور جلسه اداره شد و پس از بحثهای متقابل بین دو گروه به این نتیجه رسیدند که در صورت رعایت یک سری از شرایط و داشتن برنامه هدفمند جریان اشتغال با مسئولیت خانه و همسرداری مشکلی پیدا نمی کند و بلکه می تواند موجب تقویت بنیان خانواده شود.