برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان کلاس سوم دبستان دخترانه سما ۱ بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/04/19

به گزاش روابط عمومی سما بوشهر ،همزمان با میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) در چهاردهمین روز ماه مبارک رمضان و با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قاضی زاده  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ،  رسول اسکندری  معاونت  آموزش های عمومی و مهارتی سما واحدبوشهر ، سرکار خانم ارشدی مشاور مدیریت شهرستان بوشهر و حجت الاسلام اکبری  معاونت پرورشی و تربیت بدنی   شهرستان بوشهر  جشن تکلیف ویژه دانش آموزان کلاس سوم دبستان دخترانه سما ۱ در تالار اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد .

در این آیین معنوی تربیتی که با مشارکت اولیاء دانش آموزان برگزار شد ، دانش آموزان کلاس سوم دبستان دخترانه ۱ با قرائت سوگندنامه ، با خدای خود پیمان بستند تا با عمل به واجبات دینی و دوری از محرمات ،به فرامین خداوند بزرگ عمل نموده و همیشه قدردان نعمت الهی باشند.

اجرای سرود ، دکلمه و برگزاری مسابقه و اهدای لوح و جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود .

در پایان این مراسم دانش آموزان به امامت حجت الاسلام سید مهدی قاضی زاده به اقامه نماز شکر پرداختند و با برگزاری مراسم افطاری از دانش آموزان و والدین پذیرایی به عمل آمد.