برگراری کارگاه آموزشی اهمیت سلامت زمین در مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/04/27
  • نظرات : ۲دیدگاه

کارگاه آموزشی اهمیت سلامت زمین با هدف ارتقاء دانش حفاظت محیط زیست  در دانش  آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع سما بوشهر ، هدف از برگزاری این کارگاه ، ارزشیابی تشخیص میزان دانش زیست محیطی دانش آموزان عنوان کرد و افزود ؛ ارزیابی صورت گرفته و با ارائه پاسخ دانش آموزان ، آگاهی های محیط زیست آنان در سطح مطلوب و قابل قبول قرار داشت.

وی ادامه داد : این کارگاه آموزشی ، براساس محتوا آموزشی طرح محیط یار ، موضوعات کلی محیط زیست ، آب ، هوا ، جنگل ، صوت ، زباله ، حیات وحش به همراه دستورالعمل به دانش آموزان ارائه شد.

عبدالخالق بردخونی بیان کرد ، روش آموزشی مورد استفاده در این کارگاه ، آموزش مستقیم و پرسش و پاسخ و نمایش کلیپ ها و فیلم های زیست محیطی بود که مورد پذیرش و استقبال مخاطبین قرار گرفت.

در پایان به دانش آموزانی که بیشنرین پاسخ گویی و فعالیت زیست محیطی را در طول ساعت آموزش داشتند جوائزی اهداء شد.

یادآور می شود این کارگاه با همکاران دبیران مدرسه و عنایت اله  سیروسی معلم متوسطه یک  مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر برگزار شد.