بردخونی : فضایی شاد در محیط کلاس های آنلاین داشته باشیم

• تاریخ انتشار : 2021/11/06

جلسه شورای دبیران دبستان پسرانه سما بوشهر با حضور عوامل اموزشی، اجرایی و آموزگاران در سالن اجتماعات مجتمع پسرانه سما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر  ضمن تاکید بر برگزاری منظم کلاس های درسی، اظهارکرد : سعی شود  علاوه بر آموزش مفاهیم درسی ، فضایی شاد در محیط کلاس های آنلاین ایجاد نمایید.

وی اضافه کرد : ضمن اعلام تحویل دفاتر کلاسی معلمان از سوی آموزش و پرورش، عملکرد روزانه خود را در دفاتر کلاسی ثبت  نمایید  تا هنگام بازدید بازرسان، مورد مشاهده قرار گیرد.

مدیر مجتمع پسرانه سما بوشهر ادامه داد: گزارش عملکرد ماهانه خود را به معاون آموزشی مدرسه تحویل دهید همچنین وضعیت حضور و غیاب دانش آموزان را روزانه گزارش دهید و علت غیبت دانش آموزان را از اولیا پیگیری نمایید.

وی افزود: سعی کنید برخی کلاس های درسی مثل علوم را در فضای سبز با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار نمایید.

در پایان بردخونی خاطرنشان کرد: صدور کارت پرسنلی دبیران از طریق ثبت در سامانه مشارکت ها پیگیری خواهد شد.