بردخونی: اهمیت نقش معلمان و حضور دانش آموزان در کلاس در ایام شیوع ویروس کرونا بیش از پیش درک شد.

• تاریخ انتشار : 2021/05/02

بردخونی:

به گزارش روابط عمومی سما ، عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر گفت: اهمیت نقش معلمان و حضور دانش اموزان بیش از پیش درک و شناخته شد ، این درحالی است که عده ای بر این باور بودند که امکانات صرف فضای مجازی قادر به آموزش و پرورش دانش آموزان است که خوشبختانه امسال با راه اندازی سامانه سیناد و استقبال خوبی که معلمان ، دانش اموزان و اولیا از کلاس های درس در فضای مجازی داشتند کلاس ها به نحو احسن برگزار شد.

عبدالخالق بردخونی ضمن تبریک فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید آیت الله مطهری گفت: هرچند امسال به سبب شیوع بیماری کرونا معلمان کمتر در کلاس درس حضور داشتند اما شبانه روز در اختیار دانش اموزان و آموزش های مجازی بودند که واقعاً کار طاقت فرسا و پر مشغله است.

در پایان این مراسم دانش آموزان هرکلاس متن زیبایی را خوانده و ویدئو آن را به معلمین خود تقدیم کردند و همچنین عبدالخالق بردخونی مدیر مجتمع آموزشی پسرانه سما بوشهر ضمن تشکر از زحمات بی دریغ معلمین مجتمع پسرانه سما ، هدایای به رسم یادبود تقدیم حضورشان کردند.