با حضور جمعی از مسئولان انجام شد ؛ تجلیل از معلمان ، معاونان و مدیران پیشکسوت سما استان بوشهر

• تاریخ انتشار : 2022/05/13

معلمان ، معاونان و  مدیران پیشکسوت مدارس سما استان بوشهر با حضور جمعی از مسئولان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی سما بوشهر ، رسول اسکندری معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر در مراسم تجلیل از معلمان ، معاونان و  مدیران پیشکسوت سما استان بوشهر اظهار کرد :« سیاست های کلی ما در مدارس، تعلیم، تربیت و کیفیت بخشی به امور فرهنگی، آموزشی و تربیتی دانش آموزان است.»

وی افزود: ما باید کوشش کنیم با افزایش خدمات آموزشی و ارتقا سطح کیفی در مدارس، علاوه بر جذب بیشتر دانش آموزان، نسل خوبی را تربیت کرده و و به جامعه تحویل دهیم.

اسکندری خاطرنشان کرد :« جایگاه تعلیم و تربیت اختصاص به معلمان دارد و باید این جایگاه را بشناسیم و قداست آن را مورد توجه قرار دهیم .»

وی اظهار کرد :« آینده کشور اگر بخواهد در مسیر تعالی و پیشرفت قرار گیرد به معلمان آن بستگی دارد و ما وظیفه داریم جایگاه معلمان را بیشتر تبیین کنیم .»

در پایان این مراسم با اهداء لوحی از معلمان و مدیران پیشکسوت مدارس سما استان بوشهر تجلیل و قدردانی شد.