بازدید دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان از برگزاری آزمون سنجش بنیه علمی

• تاریخ انتشار : 2022/04/27

آزمون بنيه علمي دانش آموزان مدارس سما استان بوشهر  و به صورت هماهنگ و همزمان صبح امروز انجام شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر ، آزمون بنیه علمی مدارس سما استان بوشهر با حضور رسول اسکندری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما بوشهر و رضا صادقی مدیر حراست سما استان صبح امروز به صورت هماهنگ و همزمان انجام شد.

رسول اسکندری  در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهرايجاد زمينه پويايي و فعاليت بيشتر دانش آموزان و سنجش و آسيب شناسي روند ياددهييادگيري در بستر مدارس سما، آگاهي مديران، مربيان و آموزگاران مدارس از ميزان پيشرفت تحصيلي دانش آموزان، شناخت موانع و نقاط ضعف درسي­ موردي و موضوعي دانش آموزان و برنامه­ريزي جهت مداخلات موثر به منظور كاهش و يا رفع آنها و شناسايي هدفهاي تدريس براي دانش آموزانرا از مهمترين اهداف برگزاري اين آزمون اعلام كرد.

وي افزود: تصميم گيري براي شروع مراحل بعدي تدريس، افزايش و رشد شاخصهاي پيش بيني شده در استان و ارتقا كيفيت آموزشي، آشنايي عمومي دانش­آموزان بامهارتهاي آزمون سازي و شبيه سازي با آزمونهاي كشوري از منظر محتوا و نحوه اجرا، ايجاد رغبت و كسب تجربه مطالعه صحيح آموزشي، اشاعه آزمونهاي استاندارد و هماهنگ جهت ارزيابي وضعيت دانش آموزان در سطوح كلاس، مدرسه، اداره و استان از ديگر اهداف برگزاري اين آزمون است.