ملی پوش قایقرانی دراگون بوت: به دراگون بوت به عنوان تفریح نگاه می کنم و هدف من کسب سهیمه و مدال المپیک است.

ملی پوش قایقرانی دراگون بوت :

به دراگون بوت به عنوان تفریح نگاه می کنم و هدف من کسب سهیمه و مدال المپیک است.

ملی پوش قایقرانی دراگون بوت گفت: به دراگون  فقط به عنوان تفریح نگاه می کنم و هدف من کسب سهمیه و مدال در المپیک است ، بالاترین درجه در دراگون مدال جهانی است که به لطف خدا و زحمات مربی آن را کسب کردیم و پله بعدی کسب سهمیه المپیک در رشته انفردادی است.

به گزارش روابط عمومی مرکز سما بوشهر ، درنا ماهینی ملی پوش قایقرانی دراگون بوت و دانشجوی آموزشکده سما بوشهر که اولین بانوی مدال اور رشته دوومیدانی در رشته های دو سرعت با مانع (۴۰۰ متر با مانع) است که توانسته هم در این رشته و هم در رشته قایقرانی دراگون بوت به عنوان ملی پوش در مسابقات جهانی و فستیوال ها مدال های رنگارنگی را کسب کند. گفتگوی روابط عمومی، با این دانشجوی ورزشکار در ادامه آمده است.

۱- جایگاهتان به عنوان ورزشکار توصیحاتی بیان کنید وفعالیت ورزشی خود را از چه زمانی آغاز کرده اید و چطور شد به سمت قایقرانی دراگون بوت آمدید؟

در یک خانواده ورزشی به دنیا آمدم و برخلاف میل خانواده ، ورزش را از دبستان شروع کردم زیرا اصرار خانواده بر این بود که آینده تحصیلی درخشان تر از آینده ورزشی است. اولین رشته ورزشی ام دوومیدانی بود که در سن شانزده سالگی برای مسابقات آسیایی آماده می شدم که براثر تصادف پای چپ کاملاً پلاتین شد و متأسفانه نتواستم تایک سال راه بروم و بعد از دوره نقاهت برای بهبود عملکرد عضله ها به فیزیوتراپی و آب درمانی رفتم که تو استخر متوجه شدم که در شنا هم استعداد دارم . بعد از یادگیری در شنا تصمیم گرفتم رشته قایقرانی شروع کنم ، چون فقط عضلات بالاتنه رادرگیر می کرد و پاها کمتر به کار گرفته می شدند و برای اینکه از ورزش دورنشوم تصمیم گرفتم که مربیگری بچه های سنین پایه دوومیدانی را برعهده بگیرم.

۲- چطور شد به تیم تیم ملی قایقرانی دراگون بوت دعوت شدید؟

بعداز سه ماه تمرین برای مسابقه به تهران اعزام شدیم بعد از آنجا برای تست تیم ملی دعوت شدم . تیم ملی فقط ده نفر را می خواست که من نفر یازدهم شدم ، ولی مربی تیم ملی من را در اردو نگه داشت برای اینکه تمام فاکتورهای موردنظر او را داشتم . پس از پایان اردو مجدداً تست گرفته شد جهت اینکه رشد ورزشکار در اردو سنجیده شود . باور نکردنی نبود برایم زیرا از نفر یازدهم به نفر اول رسیدم و مربی گفت که تکنیک قبلی اشتباه بود و حتی در صورت ادامه باعث بروز آسیب نیز می شد.

۳- در مسابقات داخل کشور و مسابقات بین المللی چه رتبه های کسب کردید؟

* اولین بانوی مدال آور رشته دوومیدانی در رشته های دو سرعت با مانع (چهارصد متر بامانع)

* هشت عنوان قهرمانی کشوری جوانان در دوومیدانی

* کسب مدال برنز جام باشگاههای جهان در رشته قایقرانی قایقرانی دراگون بوت ۲۰۱۷ ایتالیا

* کسب دو برنز و یک نقره جهانی در رشته قایقرانی بوداپست مجارستان ۲۰۱۷

* عناوین مختلف فستیوال دراگون بوت در چین سالهای ۲۰۱۸-۲۰۱۷-۲۰۱۶-۲۰۱۵

* بیش از ۳۸ مدال کشوری در رشته های آمادگی جسمانی ، دوومیدانی ، نجان غریق و قایقرانی

۴- آیا به نظر شما فضاهای آبی که در ایران دیدید شرایط آن را دارد که میزبان مسابقات بزرگتری باشد؟

پیست قایقرانی تهران (دریاچه آزادی) یکی از بهترین پیست های خاورمیانه است و هرساله میزبان بسیاری از مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی می شود زیرا هم از لحاظ خوابگاه تجهیز است و هم این قابلیت را دارد که مسابقات قایقرانی آب های خروشان را در دریاچه کرج اجرا کند . امسال هم در رشته اسلالوم (قایق تک نفره آب های خروشان) میزبان مسابقات آسیایی درتهران بودیم. در شهر بوشهر در دهکده گردشگری پیست بسیار خوبی داریم که هرساله در فصل زمستان محل اردوهای بسیاری از ملی پوشان و المپیکی های قایقرانی است.

۵- چه اهدافی برای کسب موفقیت  در رشته قایقرانی دراگون بوت دارید و آیا تاکنون به خواسته هایتان در این رشته رسیده اید؟

به دراگون به عنوان تفریح نگاه می کنم . هدف من کسب سهمیه و مدال در المپیک است ولی به خاطر تعداد ، المپیک ندارد البته در بازیهای آسیایی است. بالاترین درجه در دراگون مدال جهانی است که به لطف خدا و زحمات مربی آن را بدست آوردیم ، پله بعدی کسب سهمیه المپیک در رشته انفرادی است .

۶- قایقرانی دراگون بوت ورزش قدرتی است آیا برای بانوان مناسب است ؟ هرخانمی می تواند از عهده این ورزش برآید و یا آمادگی خاص نیاز دارد؟

دراگون با همه چیز شما کنار می آید . به گفته دراگون ، هیچ بهانه ای برای ورزش کردن پذیرفته نیست ، حتی سن ، بیماری . دراگون تنها رشته ورزشی هست که ورزشکاران حتی ۷۰ ساله باهم رقابت می کنند و مدال می گیرند ، سال قبل هم  در بوداپست مجارستان کار بسیار زیبایی کردند و رقابتی بین زنانی که سرطان سینه دارند برگزار کردند.

۷- به نظر شما در خصوص ترویج ورزش بانوان در جامعه چه ارگان هایی باید درگیر شوند و چه کارهایی باید انجام دهند؟

اول  از همه به نظر من محلی به عنوان موسسه خیریه تأسیس شود که زنان بی سرپرست یا کم درآمد ، شرایط ورزش کردن داشته باشند ، ورزش برای همه ضروری است اگرهمه ورزش کنند جامعه سالم تری داریم.

۸- مدال نقره جهانی خود را به نماینده ولی فقیه در استان اهداء نمودید ، هدف خود از این کار چه بود؟

هرکس که به فکر ورزش بانوان باشد برای من قابل احترام است. ایشان بسیار حامی ورزش قهرمانی بانوان است و به تمرین بانوان سر می زند و پیگیر نتایج است . بنده به پاس زحمات و اهتمام ایشان به ورزش بانوان، مدال نقره جهانی خود را تقدیمشان کردم. مدال گرفت و سپس گفت: این را به خودت اهداء می کنم چون خیلی برای کسب این مدال زحمت کشیده اید.

۹- موفقیت خود را مدیون و مرهون چه چیزها یا کسانی می دانید؟

موفقیت خود را مدیون خانواده عزیزم و پدربزرگم که همیشه حمایت ام کردند و مربی تیم ملی سرکار خانم سارا زینالی و همچنین مدیر گروه  تربیت بدنی سرکار خانم دکتر نرجس زارعی

۱۰- آیا از ادامه تحصیل در آموزشکده سما بوشهر راضی هستید ؟ امکانات دانشگاه آزاد نسبت به سایر واحدهای دانشگاهی چگونه ارزیابی می کنید ؟

بله . دانشگاه آزاد از نظر امکانات و تجهیزات ورزشی (سالن ، استخر ) نسبت به سایر واحدهای دانشگاهی بالاتر بوده و سعی شده برای دانشجو بهترین ها را انتخاب کنند. تنها انتقادم در خصوص تخفیف شهریه دانشجویانی که رده ملی مقام کسب کردن و طبق بخشنامه دانشگاه آزاد تخفیف شهریه باید برای آنها اعمال شود، که متاسفانه از سه سال قبل باید این تخفیف برای من لحاظ می شد و لی هنوز اعمال نشده . البته با روی کارآمدن رئیس جدید سما بوشهر حمایت بیشتری از دانشجویان ورزشکار سما شده است.