مدیر فناوری اطلاعات مرکز سما بوشهر ، با توجه به اهمیت فناوری اطلاعات درآموزشکده ها و مدارس سما بوشهر ، اقدامات انجام شده در این زمینه تشریح کرد.

مدیر فناوری اطلاعات سما بوشهر تشریح کرد:
به گزارش روابط عمومی معاونت سما ، محمد محمدی تباربا توجه به نقش مهم فناوری در دنیای امروزی اظهار کرد:«این مرکز با همراهی و پشتیبانی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر و رئیس مرکز سما بوشهر و تلاش های شبانه روزی توانسته است در این حوزه رشد و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.»
وی درباره اقدامات این مرکز در این زمینه گفت: در حوزه مکاتبات اداری اقدام به راه اندازی اتوماسیون اداری با همکاری اداره فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نموده است، که این سیستم به منظور تبادل الکترونیکی نامه ها ، توزیع مکاتبات بین قسمت های داخلی ، واحدهای دانشگاهی استان بوشهر و مراکز سما سراسر کشور و همچنین صرفه جویی در مصرف کاغذ ، هزینه های پست ، طراحی و پیاده سازی شده است.
محمدی تبار ادامه داد : در حوزه شبکه و امنیت داده ها و نگهداری آنها ، اقدام به نصب راه اندازی تجهیزات سخت افزاری شبکه مانند فایروال و سویچ های پیشرفته در مدار و سیستم مدیریت کاربران نموده است.
وی سپس افزود : برای ارتباط بین واحد های آموزشی و تسریح در انجام کارها این مرکز تجهیزات رادیویی وایرلس بکار گرفته است.
محمدی تبار سپس بیان کرد:« به منظور دسترسی سریع دانشجویان ، دانش آموزان ، اساتید و کارکنان به اطلاعات ، اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه پشتیبان آنلاین ، وب سایت اطلاع رسانی معاونت سما ، وب سایت اطلاع رسانی آموزشکده سما و وب سایت امور فرهنگی آموزشکده نموده است و تمامی اطلاعات به منظور صرفه جویی در هزینه، در بستر داخلی این مر کز نگهداری می شود.
سپس خاطر نشان کرد:« سامانه مشاهده ورود و خروج کارکنان ، سامانه فیش حقوقی کارکنان ، هیات علمی آموزشکده و سامانه فیش حقوقی کارکنان مدارس در یک سال اخیر راه اندازی شده است.»
مدیر فناوری اطلاعات مرکز سما بوشهر با بیان اینکه به حوزه فناوری اطلاعات امروزه بسیار توجه می شود ، تصریح کرد:«اقداماتی که در این مرکز انجام شده نشان دهنده اهمیت حوزه فناوری اطلاعات در مدارس و آموزشکده های سما بوشهر است. البته سما بوشهر هنوز در این حوزه در ابتدای راه است. »

1 دیدگاه

حسین از بوشهر · مرداد 3, 1397 در 9:48 ق.ظ

جناب مهندس محمدی تبار ، خدمات ارزشمند شما نه تنها در مجموعه سما بلکه در تمامی واحد های دانشگاهی قابل تقدیر و ماندگار خواهد بود. ان شالله موفق و موید باشید