مدیر فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر عنوان کرد:

مدیر فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر عنوان کرد:
کار فرهنگی باید معطوف به ارزش ها ، باورها و اسلام ناب باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سما بوشهر ، فاطمه میرزاده گفت:« کارهای فرهنگی در آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر با توجه به سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ، بسیار مهم و حیاتی توصیف کرد و افزود: کارفرهنگی باید معطوف به ارزش ها ، باورها و اسلام نا ب باشد .»
میرزاده درباره اقدامات امور فرهنگی آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر گفت : براساس سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی با برگزاری نشست ها و جلسات با حضور مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، رئیس مرکز سمابوشهر و اعضای شورای فرهنگی برنامه هایی از اول سال جاری در دستور کار قرار گرفت .
وی گفت : در اجرای طرح استقبال از دانشجویان جدید الورود ، با انتشار جزوات و بروشورهای ویژه و بسته های فرهنگی جهت دانشجویان جدیدالورود و تدوین و اجرای برنامه استقبال از دانشجویان ، فعالیتهای انجام شد.
سپس خاطرنشان کرد :فعاالیت های دیگری از جمله چاپ ونشر زندگینامه مکتوب شهدا در انقلاب و دفاع مقدس و برگزاری جلسات دعا و زیارت در مزار شهدا و شهدای گمنام، در حمایت از از برنامه های فرهگی در جهت ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت ترتیب داده شد.
وی سپس افزود :« در خصوص توسعه و بهبود فعالیت های مرتبط با قرآن ، عترت و نیایش فعالیت های از جمله برگزاری کلاسهای آموزشی آشنایی با ائمه اطهار و ترویج کمی و کیفی نماز جماعت در نمازخانه آموزشکده انجام شد.»
مدیر فرهنگی آموزشکده سما بوشهر در پایان اظهار کرد :« از اقدامات مهم دیگری که در چهارماهه اول سال در این مرکز انجام شده عبارتند از : برپایی نماز جماعت ظهر و عصر ، جلسات احکام بین دو نماز ، کسب رتبه اول کشوری در مسابقات عکاسی توسط دانشجوی آموزشکده سما بوشهر ، برپایی اردوی جهادی توسط دانشجویان با حمایت و پشتیبانی رئیس مرکز سما بوشهر صورت پذیرفته است.