حجت الاسلام معتمدی: خواستار تحول در نظام سما بر مبنای تحول سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شد.

حجت الاسلام معتمدی:

خواستار تحول در نظام سما بر مبنای تحول سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما خواستار برنامه تحول در نظام سما بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شد.

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام سید وحید معتمدی ظهر امروز در جلسه با مدیران مدارس که در خصوص ارزیابی فرهنگی مدیران مدارس برگزارشد ، ضمن تبریک ایام ولادت بقیه الله الاعظم بیان کردند ، ان شالله بتوانیم از سربازان واقعی ایشان باشیم و همانطور که کار ما تربیت است ، بتوانیم برای ایشان سربازان خوب و صالح تربیت کنیم.

وی در ادامه خواستار تحول در نظام بر مبنای سند تحول بنیادین  آموزش و پرورش شد و افزود: برنامه سند تحول هم در آموزشکده و هم در مدارس پیگری شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی سازمان سما افزود: در جلسات شورای سیاستگذاری دانشگاه که با حضور دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی و بقیه اعضاء برگزار شد،از بیست و سه جلسه ، نوزده جلسه آن بحث مدارس و آموزشکده های سما بوده و اهمیت ویژه ای به مدارس و آموزشکده های سما داده شده است.

معتمدی با تأکید بر اینکه تحول باید از مدرسه شروع شود ، تصریح کرد: کسانی که می توانند در مدارس تحول ایجاد کنند، مدیران مدارس هستند و خاطرنشان کردند:« در تریبت فرزندان مهاجم ، بارآوردن اصل است نه مدافع.»

در ادامه باقر کریمی معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد بوشهر گفت: سعی کنیم تربیت را مدنظر قرار دهیم . ان شاالله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بتواند برای ما راهگشا باشد و به اهداف فرهنگی و آموزشی مدنظر برسیم و امیدواریم سما را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

کریمی اظهار کرد:« ارتباط تنگاتنگی بین سما و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر به وجود آمده است و باید از ظرفیت های موجود استفاده کنیم.»