بازدید جناب آقای دکتر عبدالهی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر از حوزه معاونت سما بوشهر | آموزشکده فنی سما واحد بوشهر

در تاریخ ۲۱/۱۱/۹۶ جناب آقای دکتر عبدالهی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به صورت سرزده از حوزه معاونت سما و واحدهای مختلف آموزشکده فنی و حرفه ای سما بوشهر بازدید به عمل آوردند.

ایشان دراین بازدید ضمن بیان رهنمودها بر ضرورت استفاده بهینه از منابع موجود برانجام دقیق به موقع امور آموزشی – فرهنگی و اداری تأکید فراوان نمودند. همچنین در زمینه فرهنگی با تأکید بر انجام فعالیتهای فرهنگی با توجه به تأکیدات سازمان مرکزی اهنمام لازم به عمل آید. در زمینه امور مالی بر ضرورت تعامل با دانشجویان بدهکار و اعطای مهلت پرداخت شهریه به آنان تأکید نمودند. ایشان همچمنین بر ایجاد مدارس جدید در شهرهای مختلف استان تأکید فراوان داشته و آمادگی واحد بوشهر و واحدهای سطح استان در جهت هرگونه همکاری با معاونت سما جهت انجام این موضوع اعلام فرمودند. در پایان مقرر گردید در فرصت های بعدی از مدارس تابعه بوشهر بازدید به عمل آورند.

DSC_9383 DSC_9387 DSC_9389 DSC_9394

جوابی بنویسید