بازدید آقای مهندس یزدان پناه معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما از مرکز سما بوشهر

طلیعه حضور جناب آقای یزدان پناه معاون محترم آموزشی و پژوهشی سازمان سما در تاریخ ۲۸/۱/۹۵ در بوشهر زیارت گلزار شهدای بوشهر و تجدید پیمان با این عزیزان بود. در ادامه ماموریت جناب آقای یزدان پناه ساعت ۷:۳۰ صبح مورخه ۲۹/۱/۹۵ به اتفاق معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما بوشهر ابتدا از مجتمع آموزشی پسرانه سما بازدید نمودند در این بازدید ضمن دیدار با مدیرمحترم  مجتمع آموزشی و کارکنان اداری و آموزشی ، از تعدادی از کلاسها نیز بازدید به عمل آمد که با استقبال گرم دانش آموزان و همکاران همراه بود . پس از آن بنا به هماهنگی انجام شده  ساعت ۹ صبح به اتفاق معاون سما و رئیس محترم واحد دیداری با معاون محترم توسعه سرمایه انسانی استانداری بوشهر صورت پذیرفت . سپس مرکز بوشهر شناسی مورد بازدید قرار گرفته و برنامه بعدی برگزاری جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان بوشهر بود که راس ساعت مقرر (۱۱ صبح ) با حضور کلیه اعضا در محل دبیرخانه هیات امنا استان برگزار گردید دستور کار جلسه با دقت مورد بررسی قرارگرفت و با تصویب موارد ۱۲ گانه ای در ساعت ۱۳ جلسه به پایان رسید . پایان بخش حضور جناب آقای یزدان پناه بازدید از شهر آبپخش ، بازدید از محل برگزاری کلاسها، زمین اهدایی به معاونت سما و دیدار با همکاران فعال در آن مرکز و نشست با امام جمعه محترم ، اعضاء محترم شورای اسلامی  ، بخشدار ، شهردار و معتمدین محل در محل مرکز آبپخش بود . در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از اقدام سما استان بوشهر در راه اندازی کلاسهای دایر در آن شهر، حاضرین در جلسه به بیان دیدگاه ها نظرات و درخواست های خود پرداختند . آخرین بخش جلسه سخنرانی جناب آقای یزدان پناه معاون محترم آموزشی و پژوهشی سازمان سما بود که به بیان سیاست ها و رویکرد های سازمان پرداخته و به موارد مطرح شده از سوی حاضرین پاسخ دادند.

IMG-20160418-WA0003

IMG-20160418-WA0002